Foto: Publicitātes foto
Ja esi steigā, bet pirmie viesi jau klauvē pie durvīm – šefpavārs Artūrs Brucis iesaka pēdējā brīža glābiņu – svaigas zemenes ar šokolādes krēmu. Ātrs, bet ne mazāk gards saldais ēdiens, ko likt galdā. Tikai trīs sastāvdaļas un gatavs!
10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gzemenes300 mlsaldais krējums50 gšokolāde

Sagatavošana

1

Zemenes sagriež nelielos gabaliņos.

2

Saputo saldo krējumu gaisīgās putās. Izkausē šokolādi, pievieno iegūtajam krēmam un samaisa.

3

Pasniegšanai izvēlas savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņus, kuros kārtām liek zemenes un saldo šokolādes krēmu.

4

Dekoram var izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!