Ātrais viltotais zaķis ar zilo sieru un šķiņķi
Foto: Shutterstock
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardais un sātīgais - ātrais viltotais zaķis ar zilo sieru.

Malto gaļu sataisa tāpat kā kotletēm, tikai sāli pievieno krietni mazāk.

Pusi gaļas liek kantainajā kēksa formā. Plānās šķiņķa šķēlītēs ietin pirksta resnuma stienīšos sagrieztu zilo sieru, rullīšus liek uz gaļas, atlikušo galu virsū, šauj 200 grādus karstā krāsnī un cep aptuveni 40-50 minūtes vai kamēr vairs nevar izturēt.

* par zilo sieru nesatraucies – manējie nevarēja saprast, kas tik garšīgs tur iekšā un kad es pateicu, tad bija mutes vaļā. Viņš kaut kā pievelk gaļas smaržu un pakusis vairs nav tik specifisks, vismaz man tā likās.

Iesūtīja: Nora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form