Ātrais vistas karijs ar kokosriekstu pienu
Foto: Shutterstock
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
3
3 vistas filejas
vistas filejas
 
kinza pasniegšanai
kinza pasniegšanai
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1
1 laims (norīvēta miziņa un izspiesta sula)
laims (norīvēta miziņa un izspiesta sula)
1
1 bundža kokosriekstu piena
bundža kokosriekstu piena
KARIJA PASTAI
1
1 sīpols
sīpols
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 ĒK
1 ĒK "Santa Maria" vistas gaļas garšviela ar dzelteno kariju vai cits dzeltenā karija garšvielu maisījums
"Santa Maria" vistas gaļas garšviela ar dzelteno kariju vai cits dzeltenā karija garšvielu maisījums
1 TK
1 TK cukurs vai medus
cukurs vai medus
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Elementāra recepte vakariņām Indijas noskaņās - debešķīga garšu buķete bez liekām pūlēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo karija pastu. Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā. Ja vēlas, lai karijs ir ass, pievieno čili piparus vai citu "asinātāju" pēc garšas.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek masu pannā un maisot karsē 1-2 minūtes.

    Lej klāt kokosriekstu pienu, pievieno laima miziņu, sulu, kā arī sāli pēc garšas un iemaisa.

    Verdošajā mērcē liek gabaliņos sagrieztu vistas fileju un karsē zem vāka 10 minūtes. Mērces vēlamo biezumu var koriģēt, pievienojot verdošu ūdeni vai buljonu. Tas pēc saviem ieskatiem.

    Pārkaisa ar koriandra zaļumiem, pasniedz ar vārītiem rīsiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form