Ātrais vistas karijs ar kokosriekstu pienu
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Elementāra recepte vakariņām Indijas noskaņās - debešķīga garšu buķete bez liekām pūlēm.

Gatavo karija pastu. Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā. Ja vēlas, lai karijs ir ass, pievieno čili piparus vai citu "asinātāju" pēc garšas.

Pannā uzkarsē eļļu, liek masu pannā un maisot karsē 1-2 minūtes.

Lej klāt kokosriekstu pienu, pievieno laima miziņu, sulu, kā arī sāli pēc garšas un iemaisa.

Verdošajā mērcē liek gabaliņos sagrieztu vistas fileju un karsē zem vāka 10 minūtes. Mērces vēlamo biezumu var koriģēt, pievienojot verdošu ūdeni vai buljonu. Tas pēc saviem ieskatiem.

Pārkaisa ar koriandra zaļumiem, pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form