Ātrais vistas sautējums zemesriekstu sviesta–tomātu mērcē
Foto: Shutterstock
4.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
2
2 vistas filejas
vistas filejas
2
2 sīpoli
sīpoli
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1/2
1/2 čili pipars
čili pipars
400 ml
400 ml konservēti tomāti
konservēti tomāti
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
1 TK
1 TK brūnais cukurs
brūnais cukurs
2-3 ĒK
2-3 ĒK zemesriekstu sviests
zemesriekstu sviests
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Rīkojoties izveicīgi, šo gardo vistas sautējumu krēmīgā tomātu–zemesriekstu sviesta mērcē varēsi pagatavot nepilnas pusstundas laikā. Pirms ķeries pie sautējuma gatavošanas, laika ekonomijas nolūkos uzliec vārīties rīsus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos. Tomātus sablendē. Ķiplokus un sīpolus nomizo un sakapā. Čili smalki sakapā.

    Padoms: ja vēlies, lai gaļa ir sulīgāka, filejas aizstāj ar atkaulotiem vistu šķiņķiem bez ādas.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno gaļu, ķiplokus, čili, sāli, cukuru un turpina cept 5–7 minūtes. Tad pievieno tomātus un zemesriekstu sviestu, iemaisa un sautē aptuveni 10 minūtes.

    Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form