Ātrie čebureki no lavaša
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Ātro lavaša čebureku garša praktiski neatšķiras no īstiem čeburekiem, ārpusē lavašs kraukšķīgs, un pildījums sulīgs. Ļoti labs risinājums, ja gribas mieloties ar čeburekiem, bet negribas ķēpāties ar garu procesu. Lavašu pirku tādu, kāds nu bija – no apaļā sanāktu trīstūrīši, bet tā jau gaumes lieta," skaidro receptes autors, mūsu lasītājs Uldis Grīnbergs.

Gaļai pievieno sakapātu vai uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu, sāli, piparus un ūdeni.

Lavašu sagriež četrās daļās.

Ātrie čebureki no lavaša
Foto: Privātais arhīvs

Ar karoti liek gaļu uz lavaša un vienmērīgi izlīdzina to uz vienas puses.

Apsmērē lavaša maliņas ar sakultu olu.

Ātrie čebureki no lavaša
Foto: Privātais arhīvs

Pārloka otru lavaša pusi pāri pildījumam un salipina lavaša maliņas.

Ātrie čebureki no lavaša
Foto: Privātais arhīvs

Cep palielā sakarsētas eļļas daudzumā, apgrozot lai čebureki apbrūnē no abām pusēm.

Ātrie čebureki no lavaša
Foto: Privātais arhīvs

Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form