Ātrie čebureki no lavaša
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
lavašs
lavašs
700 g
700 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 liels sīpols
liels sīpols
30 ml
30 ml ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
ola pārziešanai
ola pārziešanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Ātro lavaša čebureku garša praktiski neatšķiras no īstiem čeburekiem, ārpusē lavašs kraukšķīgs, un pildījums sulīgs. Ļoti labs risinājums, ja gribas mieloties ar čeburekiem, bet negribas ķēpāties ar garu procesu. Lavašu pirku tādu, kāds nu bija – no apaļā sanāktu trīstūrīši, bet tā jau gaumes lieta," skaidro receptes autors, mūsu lasītājs Uldis Grīnbergs.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļai pievieno sakapātu vai uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu, sāli, piparus un ūdeni.

    Lavašu sagriež četrās daļās.

    Ātrie čebureki no lavaša
    Foto: Privātais arhīvs

    Ar karoti liek gaļu uz lavaša un vienmērīgi izlīdzina to uz vienas puses.

    Apsmērē lavaša maliņas ar sakultu olu.

    Ātrie čebureki no lavaša
    Foto: Privātais arhīvs

    Pārloka otru lavaša pusi pāri pildījumam un salipina lavaša maliņas.

    Ātrie čebureki no lavaša
    Foto: Privātais arhīvs

    Cep palielā sakarsētas eļļas daudzumā, apgrozot lai čebureki apbrūnē no abām pusēm.

    Ātrie čebureki no lavaša
    Foto: Privātais arhīvs

    Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form