Foto: Shutterstock
"Zelta atslēdziņa" - īrisa končas ar kukurūzas nūjiņām un riekstiem.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gkukurūzas nūjiņas600 gīrisa konfektes250 gsviests1 ĒKeļļa1 saujarieksti

Sagatavošana

1

Mīkstā sviestā liek īrisa konfektes un nepārtraukti maisot izkausē uz mazas uguns. Izkusušā masā kārtīgi iemaisa kukurūzas pārslas un riekstus.

2

Uz ietaukotas virsmas veido nelielas bumbiņas. Ja masa ir pārāk karsta, tad uzvelk gumijas cimdus vai maisiņus uz rokām. Atdzesē.

Iesūtīja: lisa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!