Foto: Shutterstock
Sātīga un veselīga maltīte, kas pagatavojama nieka 10 minūtēs. Šie salāti īpaši labi garšos, pasniegti ar grauzdētu maizi.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 saujaslapu salāti2 vārītas olas120 gmencu aknas2 nelieli tomāti pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ĒKcitrona vai laima sula zaļās olīvas

Sagatavošana

1

Salātlapas noskalo, nosausina un saplucina mazākos gabaliņos. Olas nomizo, sagriež daivās.

2

Tomātus sagriež daivās. Olīvas pārgriež uz pusēm. Mencu aknām nolej šķidrumu, sadala tās gabaliņos.

3

Visas sastāvdaļas pamīšus liek uz šķīvjiem, pārslaka ar citrona vai laima sulu, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!