Atspirdzinošs rabarberu morss ar apelsīnu sulu
Foto: DELFI
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. rabarberi
rabarberi
5 gab.
5 gab. apelsīni
apelsīni
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas ūdens
ūdens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kompoti un sulas
  • Limonāde un kvass
  • Pasaules Virtuve
  • Skābenie rabarberu kāti gan jau paspēti izmantot plātsmaizes cepšanā, ķīseļa vārīšanā un gaļas marinēšanā. Laiks pagatavot veldzējošu padzērienu, kur pašmāju rabarbers sastopas ar eksotisko apelsīnu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un vāra kopā ar divu apelsīnu miziņām apmēram desmit minūtes.

    Nokāš rabarberus un atdzesē novārījumu.

    Pielej svaigi spiestu apelsīnu sulu, pēc garšas pievieno ūdeni un cukuru.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form