
Skābenie rabarberu kāti gan jau paspēti izmantot plātsmaizes cepšanā, ķīseļa vārīšanā un gaļas marinēšanā. Laiks pagatavot veldzējošu padzērienu, kur pašmāju rabarbers sastopas ar eksotisko apelsīnu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un vāra kopā ar divu apelsīnu miziņām apmēram desmit minūtes.
Nokāš rabarberus un atdzesē novārījumu.
Pielej svaigi spiestu apelsīnu sulu, pēc garšas pievieno ūdeni un cukuru.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.