Atspirdzinošs rabarberu morss ar apelsīnu sulu
Foto: DELFI
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
pēc garšas
pēc garšas

Skābenie rabarberu kāti gan jau paspēti izmantot plātsmaizes cepšanā, ķīseļa vārīšanā un gaļas marinēšanā. Laiks pagatavot veldzējošu padzērienu, kur pašmāju rabarbers sastopas ar eksotisko apelsīnu.

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un vāra kopā ar divu apelsīnu miziņām apmēram desmit minūtes.

Nokāš rabarberus un atdzesē novārījumu.

Pielej svaigi spiestu apelsīnu sulu, pēc garšas pievieno ūdeni un cukuru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form