
Aukstās zupas variācijas ir nebeidzamas. Izmēģini auksto zupu pagatavot blenderī tikai ar divām sastāvdaļām. Blendēšana padara zupu maigi putainu un viendabīgu, un skābēto gurķu un zaļumu papildinājums sniedz bagātīgu garšu un aromātu buķeti. Skaistas un garšīgas vasaras pusdienas 10 minūtēs!
Gurķus nomizo, sagriež uz pusēm un izņem sēklas.
Sagriež gurķus mazākos gabaliņos.
Ieliek gurķus blenderī, pielej aukstas paniņas, pievieno sālu un piparus pēc garšas un sablendē līdz viendabīgai masai.
Pasniedz nekavējoties, papildinot ar skābētu gurķu šķēlītēm, sagrieztiem zaļumiem (dilles, piparmētra, baziliks, lociņi un citi zaļumi pēc izvēles) un lāsīti olīveļļas.