Arbūza sulas kokteilis ar vīnu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Nupat ir īstais arbūzu un meloņu laiks! Recepte atsvaidzinošam vasaras dzērienam piektdienas vakarā - iedvesmojāmies spāņu tapu bāra Madride Facebook profilā!

Melones un arbūza mīkstumu sablendē, liec lielā krūzē, pievieno baltvīnu un rozā vīnu, kā arī grenadīnu un citrona sulu. Visu samaisi.

Pasniedz aukstu un baudi vasaru!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form