Foto: Shutterstock
Sulu želeja - visgardāk ar putukrējumu.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gsarkano augļu sula (dzērvenes, vīnogas, upenes u.tt.)660 gūdens120 gcukurs30 gželatīns saldais krējums pasniegšanai

Sagatavošana

1

Uzvāra ūdeni pievieno cukuru, lai izkūst, tad uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un samaisa. Ja vēlas, var pievienot saldētu vai svaigu ogu un augļu gabaliņus.

2

Sīrupam pievieno sulu un samaisa.

3

Želeju lej glāzes vai deserta trauciņos un liek leduskapī sarecēt.

4

Pasniedz ar putukrējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!