Foto: Shutterstock
Aukstā avokado krēmzupa, kas pagatavota ar pienu.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.avokado (lieli un gatavi)2 ĒKcitronu sula400 mlpiens200 gsaldais krējums (ar mazu tauku saturu)1 pile Tabasco sāls malti melnie pipari2 ĒKsmalki sagriezts sīpols1 TKskābs krējums

Sagatavošana

1

Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un sagriež lielos kubiņos.

2

Avokado sablenderē viendabīgā masā, pievieno citrona sulu, pienu, saldo krējumu, tobasko un sablenderē.

3

Sāli pievieno pēc garšas.

4

Zupu liek ledusskapī.

5

Lej atdzesētos šķīvjos, pārkaisa nedaudz sakapātu sīpolu un pa vidu ieliek piciņu skāba krējuma.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!