Aukstā gaļa no liellopa
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
liellopa gaļa
liellopa gaļa
 
garšvielas
garšvielas
 
sāls
sāls
 
želatīns
želatīns
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Aukstā gaļa no liellopa - garda ar mārrutkiem vai sinepēm.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzvāru liellopa gaļas buljonu - galvenais diezgan daudz garšvielu un diezgan pasāļu, gaļu sasmalcinu gabaliņos, buljonu nokāšu, pa to laiku, kamēr gaļa mazliet padziest, uzbriedinu želatīnu (daudzums atkarīgs no tā, kāds želatīns).

    Želatīnu ūdens peldē izkausēju un pieleju klāt buljonam, buljonu vēlreiz uzkarsēju (nedrīkst vārīt!).

    Gaļu sadalu pa bļodiņām un apleju ar buljona un želatīna maisījumu.

    Kad padzisis, lieku ledusskapī.

    * galvenais vajag atcerēties, ka želatīns "noēd" sāli.

    Iesūtīja: Grey_Wolf

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form