120Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
liellopa gaļa garšvielas sāls želatīns
Sagatavošana
1
Uzvāru liellopa gaļas buljonu - galvenais diezgan daudz garšvielu un diezgan pasāļu, gaļu sasmalcinu gabaliņos, buljonu nokāšu, pa to laiku, kamēr gaļa mazliet padziest, uzbriedinu želatīnu (daudzums atkarīgs no tā, kāds želatīns).
2
Želatīnu ūdens peldē izkausēju un pieleju klāt buljonam, buljonu vēlreiz uzkarsēju (nedrīkst vārīt!).
3
Gaļu sadalu pa bļodiņām un apleju ar buljona un želatīna maisījumu.
4
Kad padzisis, lieku ledusskapī.
* galvenais vajag atcerēties, ka želatīns "noēd" sāli.
Iesūtīja: Grey_Wolf
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit