Foto: Shutterstock
Aukstā gaļa no liellopa - garda ar mārrutkiem vai sinepēm.
120Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

liellopa gaļa garšvielas sāls želatīns

Sagatavošana

1

Uzvāru liellopa gaļas buljonu - galvenais diezgan daudz garšvielu un diezgan pasāļu, gaļu sasmalcinu gabaliņos, buljonu nokāšu, pa to laiku, kamēr gaļa mazliet padziest, uzbriedinu želatīnu (daudzums atkarīgs no tā, kāds želatīns).

2

Želatīnu ūdens peldē izkausēju un pieleju klāt buljonam, buljonu vēlreiz uzkarsēju (nedrīkst vārīt!).

3

Gaļu sadalu pa bļodiņām un apleju ar buljona un želatīna maisījumu.

4

Kad padzisis, lieku ledusskapī.

* galvenais vajag atcerēties, ka želatīns "noēd" sāli.

Iesūtīja: Grey_Wolf

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!