90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ķiploka daiviņa1 sīpols2 sarkanās paprikas700 gtomāti sāls malti melnie pipari2 ĒKbalts balzametiķis100 ggurķi garšaugi
Sagatavošana
1
Ķiploku un sīpolu nomizo un smalki sakapā.
2
1 papriku un 1 tomātu sagriež mazos gabaliņos un atliek malā. Pārējos dārzeņus kopā ar ķiplokiem un trešdaļu sīpoliem 20 minūtes sautē nelielā sālsūdens daudzumā.
3
Pēc tam visu sablendē, pievieno sāli, piparus un balzametiķi pēc garšas. Vismaz uz 1 stundu ievieto ledusskapī.
4
Pirms pasniegšanas galdā iemaisa salmiņos sagrieztus gurķus, kā arī
paprikas, tomātu un, ja vēlas, arī sīpolu gabaliņus.
5
Pārkaisa ar kapātiem garšaugiem (gurķumētru, timiānu u.c. pēc izvēles).
Iesūtīja: Ivita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit