Aukstā zupa ar desu un marinētām bietēm
Foto: DELFI
3.2368 76
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojama marinētu biešu aukstā zupa ar kefīru.

Marinētas bietes sarīvē uz rupjās rīves.

Gurķi, desu sagriež smalkos salmiņos. Olu sarīvē vai sagriež gabaliņos. Dilles un lokus sagriež smalki. Pielej kefīru, pieliek sāli pēc garšas.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form