Foto: Shutterstock
Aukstā zupa no burciņas karsta vasaras dienai.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 vārīta ola0.5 gurķis0.5 burciņa "Spilva" vasaras zupa1 lkefīrs

Sagatavošana

1

Olu sagriež gabaliņos vai 4 daļās. Gurķi smalkos salmiņos. Visu jauc kopā lielā traukā. Ielej kefīru, pievieno zupu no burciņas, olu, gurķus un sajauc.

2

Lieku apmēram pusburciņu uz litru kefīra. Bet var jaukt arī citādi. Man domāt, tā ir viens no tiem ēdieniem, kas paver daudz brīvas vietas fantāzijai. Vai ekstra-vienkāršai pieejai.

Iesūtīja: honeybee

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!