10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
auzu pārslas piens žāvēti augļi
Sagatavošana
1
Žāvētos augļus (aprikozes, plūmes, rozīnes u.c. pēc izvēles) sagriež smalkos gabaliņos, pārlej ar ūdeni un liek uz uguns vārīties.
2
Kad ūdens sāk vārīties, pielej pienu. Kad atkal notiek vārīšanās process, lēnām pieber attiecīgo daudzumu auzu pārslu. Visu vāra vēl kādas 3 minūtes, tad atstāj katliņā putru briest zem vāka, laiku pa laikam apmaisot.
Iesūtīja: Baiba
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit