Foto: Shutterstock
Auzu pārslu biezputra ar žāvētiem augļiem - sātīgām un veselīgām brokastīm.
10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

auzu pārslas piens žāvēti augļi

Sagatavošana

1

Žāvētos augļus (aprikozes, plūmes, rozīnes u.c. pēc izvēles) sagriež smalkos gabaliņos, pārlej ar ūdeni un liek uz uguns vārīties.

2

Kad ūdens sāk vārīties, pielej pienu. Kad atkal notiek vārīšanās process, lēnām pieber attiecīgo daudzumu auzu pārslu. Visu vāra vēl kādas 3 minūtes, tad atstāj katliņā putru briest zem vāka, laiku pa laikam apmaisot.

Iesūtīja: Baiba

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!