Auzu pārslu cepumi Lieldienām
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 paciņa pilngraudu auzu pārslu cepumu maisījuma
paciņa pilngraudu auzu pārslu cepumu maisījuma
140 g
140 g sviests
sviests
40 ml
40 ml ūdens
ūdens
 
krāsainas konfektes dekoram
krāsainas konfektes dekoram
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Tuvojas Lieldienas – pavasara gaidītākais notikums, kad galdā tiek liktas krāsainas olas un citi gardi, apaļi ēdieni. Svētku neiztrūkstoša sastāvdaļa ir našķi, kas priecēs gan sirdis, gan vēderus, tāpēc kulinārijas blogere Betija Kalēja sadarbībā ar AS “Dobeles dzirnavnieks” piedāvā recepti auzu pārslu cepumiem, kas būs laba alternatīva ierastajām šokolādes olām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Receptē minētās sastāvdaļas paredzētas aptuveni 12 cepumiem.

    Sviestu izkausē lielā bļodā mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē. Bļodā pievieno cepumu maisījuma saturu, ūdeni un visu kārtīgi sajauc.

    Mīklu atpūtina 15 minūtes.

    No mīklas veido 12 cepumus. Tos piespiež un saplacina uz paplātes, kurai uzklāts cepamais papīrs. Uz katra cepuma liek dažas konfektes, tās viegli iespiežot iekšā cepumu masā.

    Cepumus liek līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10-12 minūtes, līdz maliņas paliek brūnas. Gatavos cepumus atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form