
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g auzu pārslas
auzu pārslas 200 g
200 g sviests
sviests 200 g
200 g cukurs
cukurs3 gab.
3 gab. olas
olas "Es neesmu vienīgā, kurai klasiskās lauku tortes garšo tikai kraukšķīgās auzu pārslu maliņas dēļ. Šie auzu pārslu cepumi atgādina saldo kraukšķi," saka gardēde un "Instagram" konta "Prieks gatavot" autore Silva Kronberga. Vienkārši, saldi un bezgala kraukšķīgi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Izkausē sviestu.
Sviestam pievieno cukuru un kārtīgi izmaisi.
Pievieno olas un masu samaisi.
Iemaisi auzu pārslas.
Uz cepampannas, kas izklāta ar cepamo papīru, veido cepumiņus.
Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 10 minūtes.
No šī daudzuma sanāks aptuveni 30 cepumi.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.