Auzu pārslu nakts putra ar tiramisu noti
Foto: DELFI
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
180 g
180 g piens (govs vai mandeļu)
piens (govs vai mandeļu)
60 g
60 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
1.5 ĒK
1.5 ĒK medus
medus
1 ĒK
1 ĒK čia sēklas
čia sēklas
0.5 TK
0.5 TK vaniļas pasta
vaniļas pasta
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
1 TK
1 TK šķīstošās kafijas granulas
šķīstošās kafijas granulas
60 g
60 g auzu pārslas
auzu pārslas
Virskārtai:
80 g
80 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
1 TK
1 TK kakao pulveris
kakao pulveris
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Ir taču jauki no rīta atvērt ledusskapi un izņemt trauciņu ar jau gatavām brokastīm. Tieši tāds šarms piemīt auzu pārslu nakts putrām jeb "overnight oats". Sagatavo iepriekšējā vakarā un nebūs jālauza galva. Šoreiz tiramisu garšu notīs, auzu pārslām pievienojot nedaudz šķīstošās kafijas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Plastmasas traukā ar vāku lej pienu, pievieno grieķu jogurtu, medu, vaniļas pastu, mazu šķipsniņu sāls, šķīstošās kafijas granuliņas un visu pamatīgi samaisa.

    Tad šķidrajā masā ieber čia sēklas, auzu pārslas un vēlreiz visu samaisa.

    Liek traukam virsū vāku un ievieto ledusskapī uz nakti (vai vismaz 4 stundām).

    Nākamajā rītā izņem trauku no ledusskapja, auzu pārslu masu sadala divos trauciņos vienādās porcijās.

    Atsevišķi sajauc grieķu jogurtu ar medu virskārtai, labi samaisot, un ar karoti uzliek virsū putrai.

    Pāri sijā kakao pulveri, neskopojoties – lai gardāk!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.