480Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
180 gpiens (govs vai mandeļu)60 ggrieķu jogurts1.5 ĒKmedus1 ĒKčia sēklas0.5 TKvaniļas pasta šķipsnasāls1 TKšķīstošās kafijas granulas60 gauzu pārslas80 ggrieķu jogurts1 ĒKmedus1 TKkakao pulveris
Sagatavošana
1
Plastmasas traukā ar vāku lej pienu, pievieno grieķu jogurtu, medu, vaniļas pastu, mazu šķipsniņu sāls, šķīstošās kafijas granuliņas un visu pamatīgi samaisa.
2
Tad šķidrajā masā ieber čia sēklas, auzu pārslas un vēlreiz visu samaisa.
3
Liek traukam virsū vāku un ievieto ledusskapī uz nakti (vai vismaz 4 stundām).
4
Nākamajā rītā izņem trauku no ledusskapja, auzu pārslu masu sadala divos trauciņos vienādās porcijās.
5
Atsevišķi sajauc grieķu jogurtu ar medu virskārtai, labi samaisot, un ar karoti uzliek virsū putrai.
6
Pāri sijā kakao pulveri, neskopojoties – lai gardāk!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit