40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gauzu pārslas100 gsviests100 gcukurs1 ola saulespuķu sēklas vaniļas cukurs naža galssāls
Sagatavošana
1
Auzu pārslas un sēkliņas uz pannas mazliet apgrauzdē - bez taukvielām, visu laiku maisot. Uzmanies, nepiededzini!
2
Sviestu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno olu un turpina putot, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno šķipsniņu sāls un grauzdētās auzu pārslas.
3
Visu labi samaisa (masai jābūt biezai) un ar karoti liek uz iepriekš ar cepampapīru ieklātas plāts nelielas, vienādas mīklas piciņas. Ja vēlas, var pārkaisīt ar saulespuķu sēklām. Jārēķinās, ka cepumi uz pannas nedaudz paplūst, tādēļ jāraugās, lai mīklas piciņas nav pārāk tuvu cita citai.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit