Foto: Shutterstock
Auzu pārslu un medus cepumi ar rozīnēm un valriekstiem.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
100 gsviests0.5 glāzemedus (šķidrs)2 glāzesauzu pārslas (ātri vārāmās)1 gab.ola1 ĒKmilti0.5 glāzecukurs3 ĒKrozīnes2 ĒKsasmalcināti valrieksti vaniļa

Sagatavošana

1

Atdzesētu sviestu sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un samaisa ar cukuru. Pievieno auzu pārslas un samaisa. Pievieno medu, olu, miltus, applaucētas rozīnes un sasmalcinātus riekstus. Visu ļoti labi samaisa.

2

Cepamo pannu ieziež ar margarīnu vai sviestu. Ar tējkaroti liek nelielas mīklas piciņas uz pannas atstatus vienu no otras, jo cepoties tās izplūdīs.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C, liek iekšā cepumu plāti un cep 15 - 20 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!