Auzu pārslu cepumi
Foto: Shutterstock
1.3333 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 olas
olas
100 g
100 g margarīns
margarīns
100 g
100 g cukurs
cukurs
2 glāzes
2 glāzes ātri pagatavojamās auzu pārslas
ātri pagatavojamās auzu pārslas
0.5 glāze
0.5 glāze tīrīti valrieksti
tīrīti valrieksti
pēc garšas
pēc garšas vanilīns
vanilīns
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Auzu pārslu un valriekstu cepumi – kraukšķīgi, gardi un vienkārši pagatavojami.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Auzu pārslas izsijā caur sietu.

    50 gramus margarīna izkausē uz pannas un apgrauzdē auzu pārslas. Atdzesē.

    50 gramus auksta margarīna sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un sajauc ar auzu pārslām, iemaisa cukuru, olas, sasmalcinātus valriekstus, sāli un vanilīnu.

    Cepamo pannu ieziež ar margarīnu.

    Mīklu ar karoti liek uz plāts veidojot plācenīšus. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C, liek cepumus un cep tumši zeltainus.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form