Aveņu jogurta krēms
Foto: DELFI
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Aveņu jogurta krēms - vienkārši gardi.

Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, kad uzbriedis, izkausē karsta ūdens peldē.

Saldo krējumu saputo, pievieno cukuru, saputo. Tad pielej jogurtu, želatīnu, sajauc un liek ledusskapī sastingt.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form