
Loading...
Sastāvdaļas
Zupai
5 gab.
5 gab. gatavi avokado
gatavi avokado 4 gab.
4 gab. gurķi
gurķi200 g
200 g konservēti turku zirņi
konservēti turku zirņi 30 g
30 g pētersīļi
pētersīļi 1/2
1/2 puse laima sulas
puse laima sulas1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa pēc garšas
pēc garšas ledus
ledus pēc garšas
pēc garšas auksts ūdens
auksts ūdens 1 TK
1 TK malts kumīns
malts kumīns pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari Rotāšanai
1 gab.
1 gab. nektarīns
nektarīns 1 gab.
1 gab. gurķis
gurķis1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols olīveļļa
olīveļļa balzamiko mērce
balzamiko mērceJa plīti darbināt negribas un rozā aukstā zupa mazliet jau apnikusi, nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt netradicionālāku auksto zupu, kas garšas kārpiņām būs patīkams pārsteigums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.
Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlamies.
Pievieno garšvielas.
Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un pārkaisa zupai, mākslinieciski pārlej ar šļuku olīveļļas un balzamiko maisījuma.
Lai atsvaidzinošs baudījums!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.