Avokado gaspačo
Foto: Viktorija Kožemjakina
3.5000 2
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Zupai
5 gab.
5 gab. gatavi avokado
gatavi avokado
4 gab.
4 gab. gurķi
gurķi
200 g
200 g konservēti turku zirņi
konservēti turku zirņi
30 g
30 g pētersīļi
pētersīļi
1/2
1/2 puse laima sulas
puse laima sulas
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
pēc garšas
pēc garšas ledus
ledus
pēc garšas
pēc garšas auksts ūdens
auksts ūdens
1 TK
1 TK malts kumīns
malts kumīns
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
Rotāšanai
1 gab.
1 gab. nektarīns
nektarīns
1 gab.
1 gab. gurķis
gurķis
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
 
olīveļļa
olīveļļa
 
balzamiko mērce
balzamiko mērce
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Aukstās zupas
  • Dārzeņu zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Ja plīti darbināt negribas un rozā aukstā zupa mazliet jau apnikusi, nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt netradicionālāku auksto zupu, kas garšas kārpiņām būs patīkams pārsteigums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.

    Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlamies.

    Pievieno garšvielas.

    Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un pārkaisa zupai, mākslinieciski pārlej ar šļuku olīveļļas un balzamiko maisījuma.

    Lai atsvaidzinošs baudījums!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form