Divus gadus nevarēju sadūšoties izmēģināt, kāds tad sanāktu krēms no avokado un šokolādes. Vairākas reizes esmu pirkusi avokado tieši šim nolūkam, bet vienmēr tas avokado aiziet salātos vai kādā kokteilī/zupiņā.... Beidzot, pateicoties neplānotiem ciemiņiem un tam, ka mājās bija tikai avokado, - tiku pie avokado krēma, ko ieliku groziņos, izveidojot mazas kūciņas.

Tagad, kad izmēģināju pagatavot, nesaprotu, kas bija tas, kas mani bremzēja. Kūciņas ir fantastiskas! Tiesa, nākamreiz jātaisa būtu uz pusi mazākas. Jo es savējo spēju apēst tik divos piegājienos. Bet tās ir, pirmkārt, TIK gardas, otrkārt, tik viegli pagatavojamas!

8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2LIELIEM VAI 4 MAZIEM GROZIŅIEM:6 ĒKmaltas mandeles2 ĒKšokolāde8 dateles KRĒMAM:2 avokado2 ĒKkakao pulveris2 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Gatavo groziņus: mandeles, šokolādi un dateles sablendē. Masu ieklāj mazās kēksiņu formiņās. Liek saldētavā (tur var turēt arī pāris dienas, tā teikt - sagatavot iepriekš, kad ir laiks!). Starp citu, masu var arī vienkārši samalt, savelt bumbiņās un ielikt saldētavā, lai sastingst. Būs kā konfektes.

2

Gatavo avokado šokolādes krēmu: avokado, kakao un medu vispirms saspaida ar dakšiņu un tad ar mikseri vai blenderi uzputo. Krēmu gatavo tieši pirms deserta pasniegšanas.

3

Izņem no saldētavas sagatavotos groziņus un sapilda krēmu. Tiešām tik vienkārši!

Un kas to būtu domājis, ka avokado tiešām tik labs ir KŪKĀS!

P.S. Krēmu arī vienkārši kārtot trauciņos, dekorēt ar ogām, augļiem, pasniedzot kā desertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!