Avokado plācenīši
Foto: Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Avokado var ne vien baudīt svaigā veidā, bet arī izmantot cepšanai. Krēmīgo mīkstumu sajaucot ar miltiem, konservētu kukurūzu un zaļumiem, brokastīs varēsi mieloties ar zeltainiem plācenīšiem.

Bļodā sajauc miltus ar sāli. Pievieno viegli sakultu olu, citronu sulu, rīvētu miziņu, kukurūzu bez šķidruma un samaisa.

Pievieno bļodas saturam avokado kubiņus, sieru, zaļumus un samaisa.

Pannā izkausē sviestu, ar ēdamkaroti liek uz pannas nelielus plācenīšus un apcep tos zeltainus un kraukšķīgus no abām pusēm.

Liek uz šķīvja, kas iepriekš izklāts ar papīra dvieli vai salvetēm, kas uzsūks liekās taukvielas.

Pasniedz ar skābo krējumu vai saldo čili mērci un citrona šķēlīti.

Lai labo garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form