Āzijas salāti ar vistu sarkanā karija mērcē
Foto: All Over Press
3.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Visiem Āzijas valstu virtuves mīļotājiem - nūdeles ar sulīgu vistu, neaizmirstot arī par dārzeņiem.

Sakarsē katliņu vai vokpannu, silda tajā kokosriekstu pienu, līdz tas sāk vārīties. Pievieno sarkano karija pastu un samaisa. Pievieno zivju mērci vai sāli un karsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno vistas gabaliņus un cep trīs minūtes vai līdz vista ir gatava. Izņem to no katliņa vai pannas un atdzesē.

Nūdeles uzvāra sālsūdenī, nolej lieko ūdeni un liek lielā bļodā atdzesēties.

Cukurziņus uz minūti iemērc karstā ūdenī, tad atdzesē aukstā ūdenī.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form