60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
svaigas renģes milti sāls eļļa smaržīgie pipari ķimenes lauru lapas sāls cukurs kafijas novārījums etiķis želatīns
Sagatavošana
1
Svaigām reņģēm nogriež galvas un astes, izņem iekšas, reņģes nedaudz apvārta miltos un, uzberot sāli, cep eļļā.
2
Tad kārto dziļākā traukā citu pie citas.
3
Pēc tam uz pannas uzlej ūdeni, kuram pēc katra gaumes un garšas pieliek garšvielas.
4
Ieteicamā želatīna deva - 1,5 ĒK uz 1 l ūdens.
5
Gatavo šķidrumu pārlej reņģēm, lai tās tiktu noklātas.
6
Noliek vēsā vietā, lai sarec.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit