Bada nēģi – ceptas reņģītes želejā
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
svaigas renģes
svaigas renģes
 
milti
milti
 
sāls
sāls
 
eļļa
eļļa
 
smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
 
ķimenes
ķimenes
 
lauru lapas
lauru lapas
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
kafijas novārījums
kafijas novārījums
 
etiķis
etiķis
 
želatīns
želatīns
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Mmmm, mēli var norīt!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigām reņģēm nogriež galvas un astes, izņem iekšas, reņģes nedaudz apvārta miltos un, uzberot sāli, cep eļļā.

    Tad kārto dziļākā traukā citu pie citas.

    Pēc tam uz pannas uzlej ūdeni, kuram pēc katra gaumes un garšas pieliek garšvielas.

    Ieteicamā želatīna deva - 1,5 ĒK uz 1 l ūdens.

    Gatavo šķidrumu pārlej reņģēm, lai tās tiktu noklātas.

    Noliek vēsā vietā, lai sarec.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form