Foto: Shutterstock
Baklažāni pikantā majonēzes mērcē pasniedzami gan karstā, gan aukstā veidā.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
siers2 gab.baklažāni gab.tomāti1 gab.paciņa majonēze krējums4 gab.ķiploka daiviņas melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Baklažānus griež ripās-1 cm biezumā, tad izkārto uz plāts.

2

Katru nedaudz apsmērē ar mērci, liek virsū tomātu ripiņas, tad atlikušo mērci un virsū rīvētu sieru.

3

Cep 175-200 C ~ 20 min plītī vidējā plauktā, līdz viss sacepās- siers kļūst zeltains.

4

Mērce:majonēzi, mazliet krējuma un 4 ķiploka daiviņas ,melnie pipari, sāls-visu samaisa.

Iesūtīja: mākonīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!