35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
siers2 gab.baklažāni gab.tomāti1 gab.paciņa majonēze krējums4 gab.ķiploka daiviņas melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Baklažānus griež ripās-1 cm biezumā, tad izkārto uz plāts.
2
Katru nedaudz apsmērē ar mērci, liek virsū tomātu ripiņas, tad atlikušo mērci un virsū rīvētu sieru.
3
Cep 175-200 C ~ 20 min plītī vidējā plauktā, līdz viss sacepās- siers kļūst zeltains.
4
Mērce:majonēzi, mazliet krējuma un 4 ķiploka daiviņas ,melnie pipari, sāls-visu samaisa.
Iesūtīja: mākonīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit