Baklažānu krēmzupa
Foto: Džiugas
3.1111 9
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g baklažāni
baklažāni
60 g
60 g sīpoli
sīpoli
60 g
60 g burkāni
burkāni
100 ml
100 ml saldais krējums
saldais krējums
60 g
60 g cietais siers Džiugas
cietais siers Džiugas
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
600 ml
600 ml ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ideja ātrām vakariņām - baklažānu krēmzupa ar burkāniem, sīpoliem un cieto sieru.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baklažānus, sīpolu un burkānus liek cepeškrāsnī un apcep 40 minūtes.

    Ceptos baklažānus nomizo, sagriež vidēja izmēra kubiņos.

    Uzvāra katliņā ūdeni. Vārošā ūdenī liek baklažānus kubiņus, sīpolu, burkānus, ķiploku. Minūtu vāra un sablenderē.

    Pievieno pēc garšas sāli, piparus. Ielej saldo krējumu, pievieno "Džiugas" sieru un vēlreiz uzvāra zupu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form