Baltā mērce
Foto: Shutterstock
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
liellopu vai vistas gaļas buljons
liellopu vai vistas gaļas buljons
 
sviests
sviests
1
1 sīpols vai puravs
sīpols vai puravs
 
milti
milti
 
sāls
sāls
 
citronu sula
citronu sula
 
cukurs
cukurs
 
zaļumi
zaļumi
  • Karstās mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Baltā mērce - gardam aizdaram.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestās pieber miltus un maisot izkarsē. Tad pielej buljonu, pieliek sāli un lēni vāra 10—15 minūtes. Pēc tam izkāš, pievieno citronu sulu un cukuru un uzvāra.

    Beidzot pieliek sviestu, sasmalcinātus zaļumus un izmaisa.

    Baltajai mērcei var pievienot olu dzeltenumus, kas sakulti ar saldu krējumu, un mērci uzkarsēt līdz 75°C temperatūrai.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form