Baltais karstvīns ar augļiem
Foto: Viktorija Kožemjakina
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
750 ml
750 ml pussauss baltvīns
pussauss baltvīns
1 l
1 l ābolu sula
ābolu sula
200 ml
200 ml konjaks
konjaks
100 ml
100 ml amaretto tipa liķieris (tas dzērienam piešķirs patīkamu mandeļu piegaršu)
amaretto tipa liķieris (tas dzērienam piešķirs patīkamu mandeļu piegaršu)
3 gab.
3 gab. mandarīni (divi nomizoti, viens ar visu mizu)
mandarīni (divi nomizoti, viens ar visu mizu)
1 gab.
1 gab. ābols
ābols
1 gab.
1 gab. bumbieris
bumbieris
3 gab.
3 gab. kanēļa standziņas
kanēļa standziņas
15 gab.
15 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
15 gab.
15 gab. kardamona sēklas
kardamona sēklas
7 gab.
7 gab. krustnagliņas
krustnagliņas
 
nedaudz rīvēta muskatrieksta
nedaudz rīvēta muskatrieksta
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Karstvīns vairumam cilvēku šķiet tumši sarkans, pikants un augļiem bagāts dzēriens Ziemassvētku laikam, taču lielisku karstvīnu var pagatavot arī no baltvīna. Tas lieliski garšos un labi sasildīs gan vēsās puteņa pastaigās mežā, gan nesteidzīgos februāra vakaros mājās, turklāt dzēriena dzidrā, dzintarainā krāsa, priecēs acis un atgādinās par drīzo pavasara tuvumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Recepti iesaka veikalu tīkla "AlkOutlet" eksperti.

    Visus augļus sagriež kubiņos.

    Visus dzērienus lej kopā lielā katlā. Ābolu sulas daudzumu dozē, dzērienu pagaršojot – lej tik daudz, lai dzēriena garša šķiet pašam tīkama.

    Ieber maisījumā garšvielas un mandarīnus.

    Uz lēnās uguns uzsilda dzērienu līdz aptuveni 70 grādu temperatūrai.

    Glāzēs vai krūzēs saber ābolu un bumbieru gabaliņus, lej virsū karstvīnu un bauda siltu!

    Ziemas romantikai brīvā dabā karstvīnu var sagatavot termosā, bet ābolu un bumbieru gabaliņus pievieno tikai pirms pašas baudīšanas!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form