Foto: Publicitātes foto
Eksotiskas garšas smalkā noformējumā – tā varētu teikt par šo baltās šokolādes, maskarpones un marakujas krēma un ananasu sorbeta desertu. Turklāt šo saldo baudījumu pagatavot nemaz nebūs sarežģīti!

Gatavošanās Ziemassvētkiem daudziem var būt izaicinājumiem piepildīts laiks, kad jāpaspēj gan sarūpēt dāvanas saviem tuvākajiem, gan uzņemt viesus un pagatavot vairākas maltītes, ko ciemiņiem celt galdā. Latvijā populārais šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar starptautiski atzīto "TikTok" satura veidotāju Justīni Martinsoni jeb Jušku Padrušku izmēģināja jauno "Samsung Bespoke" virtuves tehniku un pagatavoja pavisam vienkāršus ēdienus.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gbaltā šokolāde200 gmaskarpone2 gab.marakuja2 ĒKpūdercukurs gab.vesela ananasa200 gcukura sīrups svaigas ogas dekorēšanai

Sagatavošana

1

Ūdens peldē izkausē balto šokolādi un uzklāj to uz pārtikas plēves, kā pamatu izmantojot šķīvjus vai citus cietus priekšmetus. Liek saldētavā.

2

Mascarpone sieram pievieno pūdercukuru, marakujas sēklas un iekšējo mīkstumu. Visu samaisa un liek ledusskapī uz 10 minūtēm.

3

Ananasu nomizo, sagriež gabaliņos un liek blenderī. Pievieno 200 ml cukura sīrupu un visu sablendē pēc iespējas smalkāk. Iegūto masu liek saldētavā, ik pa 30 minūtēm maisot un ļaujot kārtīgi sasalt.

4

Visu pagatavoto kārto traukā un servē ar svaigām ogām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!