40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baltmaize piens sviests skābs krējums āboli ogas mascarpone
Sagatavošana
1
Cepamo formu izsmērēju ar sviestu.
2
Baltmaizes šķēles izmērcēju pienā un izvietoju formā. Nedaudz aplaistīju maizi ar šķidro margarīnu, droši vien var tas izpalikt.
3
Bļodā saputoju 3 olas ar 150 ml cukura un nedaudz vanilīnu.
4
Piemaisīju maskarponi un skābo krējumu, cik nu man tur bija - kādi 100-150 ml varbūt un vēl nedaudz paputoju, lai vienmērīgs. Trīs ābolus sarīvēju un piemaisīju klāt.
5
Baltmaizi pārlēju ar olu-krējuma-maskarpones-ābolu maisījumu.
6
Cepu 200*C ~ 20 minūtes.
7
Var ēst karstu/siltu ar pienu vai vaniļas mērci. Vai arī tāpat bez nekā. Auksts arī garšīgs, bet man silts labāk iet pie dūšas.
Iesūtīja: zince
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit