Baltmaizes un maskarpones sacepums ar āboliem
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
baltmaize
baltmaize
 
piens
piens
 
sviests
sviests
 
skābs krējums
skābs krējums
 
āboli
āboli
 
ogas
ogas
 
mascarpone
mascarpone
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ēdieni bērniem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Baltmaizes - maskarpones un ābolu sacepumu var ēst karstu/siltu ar pienu vai vaniļas mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepamo formu izsmērēju ar sviestu.

    Baltmaizes šķēles izmērcēju pienā un izvietoju formā. Nedaudz aplaistīju maizi ar šķidro margarīnu, droši vien var tas izpalikt.

    Bļodā saputoju 3 olas ar 150 ml cukura un nedaudz vanilīnu.

    Piemaisīju maskarponi un skābo krējumu, cik nu man tur bija - kādi 100-150 ml varbūt un vēl nedaudz paputoju, lai vienmērīgs. Trīs ābolus sarīvēju un piemaisīju klāt.

    Baltmaizi pārlēju ar olu-krējuma-maskarpones-ābolu maisījumu.

    Cepu 200*C ~ 20 minūtes.

    Var ēst karstu/siltu ar pienu vai vaniļas mērci. Vai arī tāpat bez nekā. Auksts arī garšīgs, bet man silts labāk iet pie dūšas.

    Iesūtīja: zince

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form