Foto: Shutterstock
Banāni šokolādes mērcē - svētki kārumniekiem.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 banāni50 gmandeles rieksti vai ķirbju sēklas1 glāzeūdens1 ĒKsviests100 gcukurs200 gšokolāde

Sagatavošana

1

Notīrītus banānus pārgriež gareniski uz pusēm, liek ar šķēluma vietu uz šķīvja, banānos sasprauž notīrītu (mandeles applaucē ar verdošu ūdeni vai arī var nopirkt, jau notīrītas šķeltas mandeles), apgrauzdētu mandeļu vai ķirbju "adatiņas", pārlej ar šokolādes mērci.

2

Mērcei ūdeni, cukuru un sviestu uzvāra, pieliek salauzītu šokolādi, lēni (vislabāk karstā ūdens peldē) karsē, līdz šokolāde izkususi.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!