40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 banāni50 gmandeles rieksti vai ķirbju sēklas1 glāzeūdens1 ĒKsviests100 gcukurs200 gšokolāde
Sagatavošana
1
Notīrītus banānus pārgriež gareniski uz pusēm, liek ar šķēluma vietu uz šķīvja, banānos sasprauž notīrītu (mandeles applaucē ar verdošu ūdeni vai arī var nopirkt, jau notīrītas šķeltas mandeles), apgrauzdētu mandeļu vai ķirbju "adatiņas", pārlej ar šokolādes mērci.
2
Mērcei ūdeni, cukuru un sviestu uzvāra, pieliek salauzītu šokolādi, lēni (vislabāk karstā ūdens peldē) karsē, līdz šokolāde izkususi.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit