Banānu un ērkšķogu smūtijs
Foto: DELFI
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Kad kārojas kaut kas salds, bet ne pārlieku trekns, smūtijs būs pašā laikā. Kā brokastīs, tā launagā vai vēlā vakarā.

Liek blenderī šķēlēs sagrieztu, nomizotu banānu*, sasmalcinātu nektarīnu, ērkšķogas un dažas dateles saldumam. Pārlej ar pienu pēc izvēles – labi derēs rīsu, mandeļu, sojas vai kādu citu riekstu piens, bet labi garšos arī ar parasto govs pienu, paniņām vai jogurtu, tikai tad varbūt vairāk vajadzēs pievienot ko saldu.

Blendē, līdz visas sastāvdaļas viendabīgi sasmalcinātas un smūtijs ieguvis vēlamo konsistenci. Ja vēlies kokteili vēsāku, pievieno kādu gabaliņu ledus pirms blendēšanas.

Lej glāzītēs un pasniedz.

*Ar šo sastāvdaļu daudzumu pietiks vienai lielai glāzei.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form