Bezglutēna ābolkūka ar mandelēm
Foto: Shutterstock
4.2500 4
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ābolu un mandeļu ābolkūka no bezglutēna miltiem.

Iejauc mīklu un noliek siltā vietā uzrūgt uz 20-30 min.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 C.

Cepešpannu iesmērē ar taukvielām vai izklāj ar cepamo papīru.

Virsējā kārta: ābolus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs.

Rozīnes uz neilgu laiku iemērc ūdenī.

Ābolus ar sviestu, cukuru un kanēli nedaudz pasautē uz lēnas uguns un atdzesē. Pievieno rozīnes.

Mīklu izliek uz cepešpannas un pārklāj ar ābolu masu. Cep apmēram 20 minūtes 220 C.

Vanilīna cukuru, cukuru un samaltas mandeles (ja drīkst) samaisa un uzber uz pīrāga.

Turpina cept vēl 10 min, kamēr mandeles kļūs zeltaini-brūnas.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form