Bezkaunīgi garšīgās vistas filejas kotletes ar papriku un kabaci
Foto: Privātais arhīvs
4.4000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas fileja
vistas fileja
1
1 kabacītis (tāds, kuram vēl nav sākušas veidoties sēklas)
kabacītis (tāds, kuram vēl nav sākušas veidoties sēklas)
1-2
1-2 paprikas
paprikas
3
3 olas
olas
2-3 ĒK
2-3 ĒK milti
milti
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari, citas garšvielas
sāls, pipari, citas garšvielas
 
taukvielas cepšanai
taukvielas cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai arī cepšana veicas raiti, ar garšošanu jābūt ļoti uzmanīgam! Var gadīties, ka kotletes no šķīvja pazūd ātrāk nekā iespējams uzcept!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos (aptuveni 1x1x1cm ).

    Smalki sagriež papriku, kabaci nomizo un sarīvē.

    Gaļu, papriku un kabaci samaisa, pievieno miltus, garšvielas un atkal visu samaisa.

    Tad masā iemaisa viegli sakultas olas. Iegūtajai masai nav jābūt stingrai un veidojamai.

    Ar karoti liek sagatavoto masu uz pannas un cep, līdz kotletītes no abām pusēm zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form