Biešu aukstā zupa ar konservētiem zaļajiem zirnīšiem
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
4
4 vārītas olas
vārītas olas
150-200 g
150-200 g konservēti zaļie zirnīši
konservēti zaļie zirnīši
1/2
1/2 garais gurķis
garais gurķis
500 g
500 g marinētas bietes
marinētas bietes
6-8
6-8 redīsi
redīsi
1
1 bunte diļļu
bunte diļļu
1.5-2 l
1.5-2 l kefīrs
kefīrs
1 ĒK
1 ĒK sinepes
sinepes
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Izrādās, konservēti zaļie zirnīši piestāv ne tikai rasolam, bet arī aukstajai zupai. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas, kuras ir griežamas, sasmalcina un liek katlā.

    Pievieno konservētos zirnīšus, atvēsinātu kefīru un garšvielas.

    Visu samaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form