Biešu aukstā zupa ar konservētiem zaļajiem zirnīšiem
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Izrādās, konservēti zaļie zirnīši piestāv ne tikai rasolam, bet arī aukstajai zupai. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Visas sastāvdaļas, kuras ir griežamas, sasmalcina un liek katlā.

Pievieno konservētos zirnīšus, atvēsinātu kefīru un garšvielas.

Visu samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form