Biešu lapu aukstā zupa ar liellopa gaļu
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biešu lapas
biešu lapas
100 g
100 g skābenes
skābenes
2 gab.
2 gab. gurķi
gurķi
10 g
10 g lociņi
lociņi
100 g
100 g redīsi
redīsi
2 gab.
2 gab. vārītas olas
vārītas olas
100 g
100 g vārīta liellopa mēle
vārīta liellopa mēle
10 g
10 g dilles un pētersīļi
dilles un pētersīļi
0.5 glāze
0.5 glāze skābs krējums
skābs krējums
 
sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Biešu lapu aukstā zupa ar vārītu liellopa gaļu karstas dienas pavalgam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biešu lapas smalki sagriež, pārlej verdošu ūdeni un uzvāra. Pievieno smalki sagrieztas skābenes un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Pievieno sāli un atdzesē.

    Smalki sagriež vārītu liellopa gaļu vai mēli, gurķus, lokus, zaļumus un redīsus. Visu liek novārījumā.

    Pirms pasniegšanas ielej traukā, pievieno sagrieztu olu un skābu krējumu.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form