Biešu maizes pīrāgi ar kūpinātu gaļu un linsēklām
Foto: Publicitātes foto
5.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Visu pasākumu un, protams, arī pikniku neatņemama sastāvdaļa ir garda maltīte. Pavārs Renārs Purmalis sadarbībā ar "Mežpils alus" piedāvā mūsdienīgu pīrādziņu receptes versiju piknikam pie dabas.

Sajauc nedaudz uzsildītu biešu sulu ar sauso raugu un cukuru, lai raugs var kārtīgi izšķīst un aktivizēties.

Tad liek klāt miltus, eļļu un sāli. Ja liekas, ka mīkla ir pārāk mīksta, tad ņem vērā, ka, rullējot mīklu, vēl klāt tiks pievienoti milti.

Ļauj, lai mīkla uzbriest, tad izrullē mīklu plānu un ar bļodiņu, lielu krūzi vai glāzi izspiež mīklas aplīšus.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Aplīšu vidū liek smalkos kubiņos sagrieztu kūpināto gaļu. Aplīšu maliņas apsmērē ar pāris pilītēm ūdens (lai labāk liptu mīkla, lokot pīrāgus ciet), un pārlokot izveido pīrāgus.

Pārziež pīrāgus ar sakultu olu un pārber ar linsēklām.

Cep apmēram 10 minūtes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form