Foto: Shutterstock
Eksotiskie un gardie biešu salāti ar apelsīniem un plūmēm.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 gab.apelsīns4 gab.bietes10 gab.žāvētas plūmes1 gab.citrona sula4 ĒKmajonēze zaļumi

Sagatavošana

1

Kaltētas plūmes nomazgā, pārlej ar ūdeni, uzvāra, 20-30 minūtes uzbriedina.

2

Vārītas bietes sarīvē uz dārzeņu rīves, pieliek citronu sulu, kaltētas plūmes, apelsīna daiviņas.

3

Pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!