Biešu siera kūka
Foto: DELFI
10 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Šo nedaudz veselīgākas siera kūkas recepti piedāvā Restorāns 'Hot'e' veselīgās ēšanas meistarklases ietvaros, autore Iveta Lamberte.

Siera kūkas masai krēmsieru saputo ar olām, miltiem, cukuru un bietēm. Pievieno citronu sulu.

Izveltnē smilšu mīklas pamatni un cep cepeškrāsnī 200°C kopā 5 minūtes. Izņem no cepeškrāsns, lej virsū siera kūkas masu.

Kūku cep 180°C temperatūrā 37-40 minūtes.

Glazūrai 250 g skābo krējumu sakuļ ar tējkaroti cukura. Lej virsū vēl siltai sierai kūkai, izlīdzina. Liek dzesēties ledusskapī uz 12 stundām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form