Biešu un kartupeļu sacepums
Foto: Rimi Gardēži publicitātes foto
4.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Mērcei
1,5 ĒK
1,5 ĒK gī sviests
gī sviests
1,5 ĒK
1,5 ĒK kviešu milti
kviešu milti
1 ĒK
1 ĒK Provansas garšaugi
Provansas garšaugi
1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls
310 ml
310 ml piens
piens
Virskārtai
3 gab.
3 gab. svaigas bietes
svaigas bietes
6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi
2 ĒK
2 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa
1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas Piecu piparu maisījums
Piecu piparu maisījums
2 gab.
2 gab. rozmarīna zariņi
rozmarīna zariņi
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Kartupeļu sacepumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīgas un skaistas vakariņas no vietējiem labumiem! Recepti iesaka šefpavārs, RIMI Gardēdis Normunds Baranovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pannā sakarsē gī sviestu, pievieno garšvielas un sāli.

    Pieliek miltus un blanšē 1–2 minūtes. Pielej siltu pienu un savāra mērcē.

    Atstāj tajā pašā pannā vai pārlej cepeškrāsnij piemērotā cepešpannā.

    Saknes nomizo un sagriež 2 mm strēmelēs.

    Kārto cepešpannā vienu otrai cieši blakus. Pa virsu pārlej eļļu, pievieno sāli un piparus un šur tur sasprauž rozmarīna zariņus.

    Cepeškrāsni sakarsē 160 grādus karstu režīmā ar ventilatoru. Cep 1 stundu. Pasniedz nedaudz atdzesētu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form