80Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
MĒRCEI:1.5 ĒKgī sviests1.5 ĒKkviešu milti1 ĒKProvansas garšaugi0.5 TKsāls310 mlpiens VIRSKĀRTAI:3 gab.svaigas bietes6 gab.kartupeļi2 ĒKrapšu eļļa0.5 TKsāls pēc garšasPiecu piparu maisījums2 gab.rozmarīna zariņi
Sagatavošana
1
Pannā sakarsē gī sviestu, pievieno garšvielas un sāli.
2
Pieliek miltus un blanšē 1–2 minūtes. Pielej siltu pienu un savāra mērcē.
3
Atstāj tajā pašā pannā vai pārlej cepeškrāsnij piemērotā cepešpannā.
4
Saknes nomizo un sagriež 2 mm strēmelēs.
5
Kārto cepešpannā vienu otrai cieši blakus. Pa virsu pārlej eļļu, pievieno sāli un piparus un šur tur sasprauž rozmarīna zariņus.
6
Cepeškrāsni sakarsē 160 grādus karstu režīmā ar ventilatoru. Cep 1 stundu. Pasniedz nedaudz atdzesētu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit