
Loading...
Sastāvdaļas
Mērcei
1,5 ĒK
1,5 ĒK gī sviests
gī sviests 1,5 ĒK
1,5 ĒK kviešu milti
kviešu milti 1 ĒK
1 ĒK Provansas garšaugi
Provansas garšaugi1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls310 ml
310 ml piens
piensVirskārtai
3 gab.
3 gab. svaigas bietes
svaigas bietes6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi2 ĒK
2 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas Piecu piparu maisījums
Piecu piparu maisījums2 gab.
2 gab. rozmarīna zariņi
rozmarīna zariņiGaršīgas un skaistas vakariņas no vietējiem labumiem! Recepti iesaka šefpavārs, RIMI Gardēdis Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pannā sakarsē gī sviestu, pievieno garšvielas un sāli.
Pieliek miltus un blanšē 1–2 minūtes. Pielej siltu pienu un savāra mērcē.
Atstāj tajā pašā pannā vai pārlej cepeškrāsnij piemērotā cepešpannā.
Saknes nomizo un sagriež 2 mm strēmelēs.
Kārto cepešpannā vienu otrai cieši blakus. Pa virsu pārlej eļļu, pievieno sāli un piparus un šur tur sasprauž rozmarīna zariņus.
Cepeškrāsni sakarsē 160 grādus karstu režīmā ar ventilatoru. Cep 1 stundu. Pasniedz nedaudz atdzesētu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.