40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.burciņa marinētas bietes burkāni kāposti ķiploks tomātu mērce garšvielas
Sagatavošana
1
Kāpostu rupji sarīvē, liek vārīties (ūdenim pieliek buljona kubiņu).
2
Sarīvē burkānus, uz pannas apcep, pievieno pāris karotes tomātus mērces, kad mīksti - pannā pielej visu marinēto biešu burciņas saturu.
3
Pa to laiku kāposti jau ir mīksti, katliņā pievieno apceptos burkānus ar bietēm. Piespiež ķiploku, iemet lauru lapas un piparus, piepilina drusku citrona sulas (var piebērt citronskābi), ja gribas asāku, tad lieku pāris tējkarotes etiķa.
Iesūtīja: madara
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit