Foto: Shutterstock
Garda biešu zupa ar marinētām bietēm un kāpostiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.burciņa marinētas bietes burkāni kāposti ķiploks tomātu mērce garšvielas

Sagatavošana

1

Kāpostu rupji sarīvē, liek vārīties (ūdenim pieliek buljona kubiņu).

2

Sarīvē burkānus, uz pannas apcep, pievieno pāris karotes tomātus mērces, kad mīksti - pannā pielej visu marinēto biešu burciņas saturu.

3

Pa to laiku kāposti jau ir mīksti, katliņā pievieno apceptos burkānus ar bietēm. Piespiež ķiploku, iemet lauru lapas un piparus, piepilina drusku citrona sulas (var piebērt citronskābi), ja gribas asāku, tad lieku pāris tējkarotes etiķa.

Iesūtīja: madara

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!