Foto: Shutterstock
Bietes ar ķiplokiem saldā marinādē - lielisks otrā ēdiena papildinājums, bet gardas arī tāpat.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kgbietes3 ķiploku galviņas1 lūdens4 ĒKcukurs2 ĒKsāls1 ĒKķimenes5 ĒKetiķis

Sagatavošana

1

Nemizotas, nelielas bietītes novāra, nomizo, sagriež šķēlītēs un, pamīšus ar ķiploku daiviņām, liek burciņās.

2

Uzvāra ūdeni ar cukuru un ķimenēm, pievieno galda etiķi, citronskābi vai citrona sulu un lej burciņās.

3

Burkas aizvāko un atdzesē.

Iesūtīja: Vilma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!