Bieza šampinjonu zupa
Foto: Shutterstock
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Bieza šampinjonu zupa sātīgām pusdienām.

Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sīpolu - kubikveida gabaliņos un visu apcep margarīnā.

Pieber miltus, pielej pienu un labi izmaisa.

Garšas uzlabošanai pievieno sāli un piparus.

Zupu pasniedz ar krējumu.

Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Iesūtīja: VecPoga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form