Biezais rabarberu ķīselis
Foto: Shutterstock
3.8000 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g rabarberi
rabarberi
500 ml
500 ml ūdens
ūdens
100 g
100 g cukurs
cukurs
50 g
50 g kartupeļu milti
kartupeļu milti
 
citrona miziņa
citrona miziņa
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ikdienas maltītei
  • Ķīseļi
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberu ķīselis, ko pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberiem noņem miziņu, sagriež gabaliņos.

    Miziņas pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra un nolej sietā.

    Novārījumam pievieno sagrieztus rabarberus, cukuru, citrona miziņu un vāra, līdz rabarberi mīksti.

    Kamēr ķīselis vārās, pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra.

    Ķīseli lej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form