Foto: Shutterstock
Rabarberu ķīselis, ko pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 grabarberi500 mlūdens100 gcukurs50 gkartupeļu milti citrona miziņa

Sagatavošana

1

Rabarberiem noņem miziņu, sagriež gabaliņos.

2

Miziņas pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra un nolej sietā.

3

Novārījumam pievieno sagrieztus rabarberus, cukuru, citrona miziņu un vāra, līdz rabarberi mīksti.

4

Kamēr ķīselis vārās, pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra.

5

Ķīseli lej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!