
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g rabarberi
rabarberi500 ml
500 ml ūdens
ūdens100 g
100 g cukurs
cukurs50 g
50 g kartupeļu milti
kartupeļu milti citrona miziņa
citrona miziņaRabarberu ķīselis, ko pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Rabarberiem noņem miziņu, sagriež gabaliņos.
Miziņas pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra un nolej sietā.
Novārījumam pievieno sagrieztus rabarberus, cukuru, citrona miziņu un vāra, līdz rabarberi mīksti.
Kamēr ķīselis vārās, pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra.
Ķīseli lej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.