Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojami biezpiena cepumi ar citrona miziņu.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gbiezpiens (sauss)1 glāzekviešu milti100 gsviests vai margarīns100 gcukurs1 gab.olas dzeltenums citrona miziņa vai vaniļas cukurs naža galssoda

Sagatavošana

1

Taukvielas samaisa ar cukuru, pievieno olas dzeltenumu un sausu biezpienu. Masu maisa pievienojot citrona miziņu vai vaniļas cukuru, sodu un miltus.

2

Mīklu ar tējkaroti liek uz ietaukotas plāts vai cepamā papīra, cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.

Iesūtīja: Strīpainā slieka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!