25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gbiezpiens (sauss)1 glāzekviešu milti100 gsviests vai margarīns100 gcukurs1 gab.olas dzeltenums citrona miziņa vai vaniļas cukurs naža galssoda
Sagatavošana
1
Taukvielas samaisa ar cukuru, pievieno olas dzeltenumu un sausu biezpienu. Masu maisa pievienojot citrona miziņu vai vaniļas cukuru, sodu un miltus.
2
Mīklu ar tējkaroti liek uz ietaukotas plāts vai cepamā papīra, cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.
Iesūtīja: Strīpainā slieka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit